Ordfører Birger Holand, som har ledet ansettelsesutvalget, uttrykker stor tillit til valget:

Holm-Varsi er i dag innovasjonsleder i Finnmark fylkeskommune. Denne rollen har han hatt i rundt to år. Holm-Varsi har hatt lederroller innen samferdsel på fylkeskommunenivå siden 2006. Før det var han fylkeskartsjef i Statens kartverk. Holm-Varsi er utdannet landbrukskandidat innen jordskifte fra Norges landbrukshøgskole (nå NMBU), gjennomført lederutdanning gjennom Nord Norsk Ledelse i 19-20 og han tar nå et program på Innovasjonsledelse på NHH.

Med sin relevante ledererfaring fra fylkeskommunenivå, kjenner han godt til hvilke krav og forventninger som stilles til rollen som kommunedirektør. Holm-Varsi har igjennom hele prosessen vist et reflektert engasjement og presentert spennende tanker rundt innovasjon og digitalisering. Han vil med sin kompetanse innenfor innovasjon og digitalisering, og sammen med alle ansatte i Kvæfjord kommune kunne løfte kommunen inn i en spennende fremtid der omstilling skal kombineres med vekst og utvikling.

«Jeg føler meg trygg på at vi har gjort et godt valg; med Holm-Varsi vil Kvæfjord få en spennende innovativ og strategisk drivkraft», sier ordfører Birger Holand
Utvalget, bestående av tre politikere og hovedtillitsvalgt fra fagforbundet, har vært godt samkjørte i hele ansettelsesprosessen og var enstemmige i sitt valg av kandidat.

Ansettelsesutvalget retter også en stor takk til rekrutteringspartner Habberstad AS ved Atle Strande og Ronny Nilsen som har bistått utvalget i prosessen:
«Det har blitt gjennomført en grundig og god prosess der alle kandidatene har blitt godt ivaretatt. Vi vil også takke ansettelsesutvalget for godt samarbeid», sier Atle Strande.

Med hilsen

Pressekontakt
Birger Holand
Ordfører
Kvæfjord kommune
909 62 507